SSL-certificaat

Wat is een SSL certificaat voor websites?

Een SSL-certificaat is een certificaat die er voor zorgt dat er een betere beveiliging van gegevens tussen de server (een website) en een internet browser (bijvoorbeeld Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari en Microsoft Edge).

Dit certificaat moet je zien als een extra sleutel. Deze wordt helemaal
geincrypt en kan alleen door jou computer geopend worden. Een website stuurt zijn data (de webpagina maar ook uw ingevulde gegevens denk hierbij aan wachtwoorden etc.) in pakketjes door aan elkaar. Iemand kan dus een pakje onderscheppen en in kijken.

Dit kan niet meer wanneer je SSL gebruikt. Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL-certificaat.

Het aanvragen van het certificaat verloopt over het algemeen via een webhostingprovider. Veel webhostingsproviders bieden SSL-certificaten aan als extra dienst ter beveiliging van je website. Ook kun je een certificaten aanvragen bij een SSL-provider. Het nadeel van een SSL-certificaat kopen bij een certificaatautoriteit is dat je vaak zelf je certificaat moet installeren. BIJ ONS INSTALLEREN WIJ DIT METEEN EN GRATIS VOOR U. WIJ VINDEN VEILIGHEID ERG BELANGRIJK.

Voor de veiligheid van uw website adviseren wij altijd een SSL Certificaat te gebruiken https://www.kylianswebdesign.nl
Voor de veiligheid van uw website adviseren wij altijd een SSL Certificaat te gebruiken.
Daarom doen wij dit standaard bij kylianswebdesign.