Over ons

Over ons

KyliansWebdesign is opgericht door Kylian Split. Ik studeer momenteel op Inholland ter Alkmaar. Hier volg ik de opleiding Business IT en Management. Voordat ik deze opleiding startte heb ik de opleiding systeembeheer gedaan (2014 tot 2016) op het Regio college te Zaandam.

Wat houdt Business IT en Management in?

Weet jij wat een faxapparaat is, een roterende telefoon of een rolodex? Waarschijnlijk niet. Ze stammen uit de tijd dat ICT nog geen rol speelde in het bedrijfsleven. Hoe anders is het nu. Geen organisatie kan meer zonder een goed werkend informatiesysteem. Om bijvoorbeeld interne processen aan te sturen en te ondersteunen. Want informatie is alles. Het is het verschil tussen winst en verlies. Vandaar dat bedrijven continu op zoek zijn naar slimmere systemen om meer data beter te beheren. En naar professionals die weten waar ICT en business elkaar kunnen versterken. Kies voor de opleiding Business IT & Management. Duik in de wereld van informatiesystemen. En informeer eerst jezelf.

Neem contact op met Kylianswebdesign voor het maken an uw droom website of het verbeteren van uw website

Wat kun je als je Systeembeheerder bent?

Een ICT-beheerder is verantwoordelijk voor het beheer en het gebruik van het informatiesysteem bij een bedrijf. Hij of zij houdt in de gaten of alles goed werkt en zorgt dat eventuele problemen worden opgelost. Ook het bepalen welke nieuwe producten geschikt zijn voor het bedrijf, behoort tot de taken van een ICT-beheerder.